Aanvragen

Aanvragen kunnen uitsluitend ingediend worden via het digitale aanvragensysteem. U kunt een account aanmaken op in de beveiligde omgeving. Hier kunt u op gebruiksvriendelijke wijze uw aanvragen invoeren en de status bijhouden. Over deze aanvragen wordt door het bestuur in de bestuursvergaderingen een besluit genomen. Deze vergaderingen vinden vier keer per jaar plaats. Zie de homepagina voor de sluitingsdata voor het sturen van aanvragen. Binnen een maand na deze sluitingsdata volgt een bericht over het genomen besluit. Om in aanmerking te kunnen komen voor een financiële bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel moet een project vallen binnen de doelstelling en voorwaarden. Sluitingsdata voor aanvragen zijn: 3 maart 2024, 26 mei 2024, 22 september 2024, 8 december 2024.

Aanvraagproces in vogelvlucht

Stap 1

lees de voorwaarden

Stap 2

ga naar inloggen

Stap 3

maak een account aan

Om een aanvraag te kunnen indienen is een account noodzakelijk. Vul de gevraagde gegevens in en klik op verzenden. Activeer uw account door te klikken op de activatielink die u in uw in de e-mail box ontvangt

Stap 4

Vul de aanvraag in

Eenmaal ingelogd kunt u een aanvraag invullen. Het betreft gegevens over de aanvrager en het project. Bij een aanvraag moeten als bijlagen worden toegevoegd een projectbeschrijving en een begroting en dekkingsplan. Wilt u het proces onderbreken en gegevens later aanvullen of wijzigen? Geen probleem: u kunt uw aanvraag tussentijds opslaan.

Stap 5

Aanvraag indienen

Na volledige invulling en ondertekening kunt de aanvraag indienen. Na het indienen ontvangt u per e-mail een bevestiging. Uw aanvraag wordt binnen vier maanden in behandeling genomen. U kunt de status van uw aanvraag volgen in uw account.