Groninger Museum

Groninger Museum

Als begunstiger het museum in zijn lokale, regionale en internationale ambities versterken, in het bijzonder op het gebied van de expressionistische kunst.

www.groningermuseum.nl

Oosterpoort

Oosterpoort

Akoestische verbeteringen die de artistieke kwaliteit van de Grote Zaal van de Oosterpoort op internationaal niveau brengt. De draaibare wanden maken de zaal geschikt voor zowel symfonische muziekuitvoeringen als popconcerten.

www.de-oosterpoort.nl

Museum De Buitenplaats

Museum De Buitenplaats

Bijdragen als begunstiger aan het tentoonstellen van figuratieve kunst in de breedste zin van het woord.

www.museumdebuitenplaats.nl

Drents Museum

Drents Museum

Mede mogelijk maken door begunstiging aan de missie om in het museum een blik op de wereld te tonen en de wereld een blik op Drenthe, met nadruk op de kunst rond 1900.

www.drentsmuseum.nl

NNO

Noord Nederlands Orkest

Concertserie met internationale topmusici: solisten en dirigenten. Een impuls geven aan het verder verhogen van het niveau en de uitstraling van het NNO. In de serie traden reeds op: pianiste Valentina Lisitsa, violist Daniel Hope en pianist Nelson Goerner.

www.nno.nu

Poplart Theatre

Poplart Theatre

Poplart Theatre, realisatie van een klein mobiel theater waarin Stichting Overmorgenland voorstellingen speelt, zoals de voorstelling 'De Omslag', over kunstenaar Hendrik Werkman, verteld vanuit het perspectief van Fie, zijn jongste dochter, Thesinge 3-20 sept. 2015.

Peter de Grote Festival

Peter de Grote Festival

Talentondersteuning: iedere zomer wordt in stad en provincie Groningen het internationale Peter de Grote Festival voor getalenteerde jonge strijkers, pianisten en organisten gehouden. Het festival bestaat uit een summerschool en een concertserie op aantrekkelijke locaties in de provincie Groningen.

www.peterdegrotefestival.nl

Logo downloaden
Anbi gegevens:  2015  |  2016  |  2017

Colofon

© 2015 Stichting Beringer Hazewinkel

Strategie, Concept & Design
StudioTW
www.studiotw.nl

Technische realisatie
Emile Koning
www.emilekoning.nl

Om optimaal de website te kunnen benutten,
is het noodzakelijk om uw scherm te vergroten.